S C H M I N K
Ik breng graag wat kleur toe aan je feestje. Met mijn creaties tover ik elk kindergezichtje tot de mooiste prinsessen, prachtige vlinders, stoere tijgers en echte superhelden. Of wat dacht je van een heuse piraat? En wees niet getreurd ook de grotere kids, tieners of volwassenen kunnen bij mij terecht in de schminkstoel. Een mooie eye design of festivallook maakt je outfit helemaal af.

G L I T T E R TA T T O O
Met glittertattoo's zit je altijd goed! Ik heb een ruime keus aan sjablonen die bij het thema van je feestje aansluiten. Het leuke is dat het het ongeveer 5 dagen blijft zitten. En je neemt zeker een herinnering mee naar huis.


K I N D E R F E E S T J E S

Bij De Schminkkraam kun je terecht voor een super leuk kinderfeestjespakket. Ideaal als je inspiratie even op is of als je het gewoon fijn vindt om het uit handen te geven.
Het pakket bestaat uit knutselen, schmink en een glittertattoo. We knutselen met houten ondergronden die we versieren met foamklei en diverse bling bling. Foamklei vlekt en kruimelt niet! Dit pakket is dan ook zeer geschikt voor bruiloften of bedrijfsfeestjes.

D O N U T W A L L S
Trakteren in Coronatijden! Hoe pak je dat nou leuk aan?
Juist! Met deze donutwall verras je je voordeurbezoekjes zeker weten. De walls zijn te huur en te koop. Gedecoreerde donuts bijbestellen? Ook dat is mogelijk in welk thema je maar wilt!


B E Z O E K  VAN  E E N  P E R S O N A G E

Je feestje compleet maken met een personage? Onze piraat, indiaan en clowntje Pip staan te popelen om je feestje tot een succes te maken. Een echte prinses op je feestje? Vraag naar de mogelijkheden!

B L O E M E N B U I K J E S

Ben je zwanger of wil je je zus, vriendin of collega verrassen met een mooi aandenken? Naast het schminken van gezichten tover ik ook de mooiste zwangere buiken om tot echte bloemenbuikjes!

P I E T J E S

Het heerlijke avondje van Sinterklaas laten we niet aan ons voorbij gaan. Onze pietjes zijn naast de huisbezoeken ook in te zetten voor bedrijfsfeesten. We kunnen gehele Sinterklaaspakketten aanbieden. Vraag een offerte op maat aan!

A R I E 'S  I J S  E N  M E E R
Nog op zoek naar een orginele versnapering?
In samenwerking met Arie's IJs & Meer is het mogelijk om de poffertjeskar of ijskar voor te laten rijden.