S C H M I N K
Ik breng graag wat kleur toe aan je feestje. Met mijn creaties tover ik elk kindergezichtje tot de mooiste prinsessen, prachtige vlinders, stoere tijgers en echte superhelden. Of wat dacht je van een heuse piraat? En wees niet getreurd ook de grotere kids, tieners of volwassenen kunnen bij mij terecht in de schminkstoel. Een mooie eye design of festivallook maakt je outfit helemaal af.

G L I T T E R TA T T O O
Met glittertattoo's zit je altijd goed! Ik heb een ruime keus aan sjablonen die bij het thema van je feestje aansluiten. Het leuke is dat het het ongeveer 5 dagen blijft zitten. En je neemt zeker een herinnering mee naar huis.


K I N D E R F E E S T J E S

Bij De Schminkkraam kun je terecht voor een super leuk kinderfeestjespakket. Ideaal als je inspiratie even op is of als je het gewoon fijn vindt om het uit handen te geven.
Het pakket bestaat uit knutselen, schmink en een glittertattoo. We knutselen met houten ondergronden die we versieren met foamklei en diverse bling bling. Foamklei vlekt en kruimelt niet! Dit pakket is dan ook zeer geschikt voor bruiloften of bedrijfsfeestjes.

D O N U T W A L L S
Geen idee meer wat te trakteren? Hoe pak je dat nou leuk aan?
Juist! Met deze donutwall verras je je voordeurbezoekjes zeker weten. De walls zijn te huur en te koop. Gedecoreerde donuts bijbestellen? Ook dat is mogelijk in welk thema je maar wilt!


B L O E M E N B U I K J E S

Ben je zwanger of wil je je zus, vriendin of collega verrassen met een mooi aandenken? Naast het schminken van gezichten tover ik ook de mooiste zwangere buiken om tot echte bloemenbuikjes!